Volg ons op:
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws & Activiteiten
  4. /
  5. JAVA’s Winter Markt

JAVA’s Winter Markt

Braderie in de Javastraat

Zondag 17 december 2017 van 12:00 – 20:00

Een wintermarkt met de leukste en mooiste producten en gezonde lekkernijen aangeboden door de ondernemers uit de straat. Verschillende heaters verwarmen het evenementen terrein op. Met licht als verbinding tussen de verschillende kramen en organisaties. Entertainment voor jong en oud. Zoek de Kerstman op en ontvang wat lekkers en voor de kleine kinderen zelf een cadeau. Een dag om niet te vergeten met bezoekers die komen van scholen uit de buurt, buurtbewoners en natuurlijk familie en vrienden. Ieder andere bezoeker buiten de Indische Buurt is van harte welkom.

Kom en geniet op JAVA’s Winter Markt op zondag 17 december 2017!

Nieuws & Activiteiten